Seurajoukkueiden Eurocup avattu!

Seurajoukkueet aloittivat pelinsä eilen ja tänään. Gibraltarilla Hc KIlppari on ottanut jo kaksi voittoa molemmat luvuin 2-1. Ennen huomista lohkon kolmatta pelie heillä koossa täydet 10 pistettä.

HC Kilppari aloitti tosrstaina europelit hienolla 2-1 voitolla liettulaisesta Zuvedra Taurasista. Tiukan ottelun avausmaali nähtiin kolmannen jakson lopussa liettulaisten onnistuttua maalinteossa. HC Kilppari nousi tasoihin heti seuraavalla peliminuutilla kun Tommi Rantala hassutteli liettulaisepuolustuksen solmuun ja pääsi puttaamaan tyhjään rysään. Kilpparin 2-1 voittomaalin teki ottelun loppuhetkillä Santeri Määttänen hienolla ohjauksella Sampo Hirviojan syötöstä. Huomenna pelit jatkuvat bulgarialaista HC The Wolvesia vastaan.

Perjantain pelissä voitto tuli 2-1 lukemin myös vastassa oli HC The Wolves Bulgariasta. Ekan jakson 8 minuutilla Elliot Steedman yyhteen nollaan. Wolves tuli tasoihin vasta kolmannen erän 48 minuutilla. Mutta taistelu jatkui kovana ja 58 minuutilla Santeri Määttänen vei Turkulaiset johtoon ja voittoon. Rangaistuksia pelissä jaettiin viisi vihreää ja kolme keltaista.

Portossa ABC-Team naiset sai oppia mukavasti tappiolla HAHK Mladost /Croatialle 13-0.

Vantaa HC kärsi tappion tänään ensimmäisessä pelissään Maltan Sliema Hotsticksille 9-1, Vantaan maalin teki NOa Sallinen rankkarista.