U13 ja U16-junnuille kultaa, naisille SM-pronssia!
10.3.2019 12:30 Uutiset / Pääsivusto

U16 SM-kultaa !

Indoor-hockeyn finaaliviikonloppu oli Vantaa HC:lle menestykäs: U13 ja U16 juniorit voittivat sarjojensa mestaruudet launtaina liiton Finaalipäivässä Porvoossa ja sunnuntaina naiset taistelivat SM-pronssille Herttoniemessä.

U13 kohtasi finaalissa vanhan tutun Warriorsin, joka vuosi sitten vei finaalin niukasti maalein 2-1. Nyt Vantaa oli alusta asti ottelussa kuskin paikalla ja vei lopulta ottelun vakuuttavalla esityksellä maalein 4-0 (3-0). Warriorsin maalilla Jobanvir Khaira oli erinomaisella pelipäällä ja torjui lukuisia vantaalaisten maalipaikkoja. Ilman ottelun parhaana palkitun Jobanin torjuntoja numerot olisivat vieläkin selvemmät. Upean kauden pelannut ja sarjan pistepörssin voittanut Lauri Ondreka iski tehot 3+1. Kapteeni Elmeri Rihtilä säesti tehoin 1+1, Massimo Ruohoselle 2 syöttöpistettä. Koko joukkueen esitys oli ehjä ja upea palkinto hyvästä harjoittelusta kauden aikana. Taidot ja fysiikka ovat ottaneet aimo harppauksen eteenpäin ja se näkyi suorituksissa kentällä. Joukkueessa pelasivat Jarkko Hakala (mv), Eerik Honkakari, Lauri Ondreka, Elmeri Rihtilä, Chiara Ruohonen, Massimo Ruohonen, Leo Simkin sekä Kalle Versmissen. Ottelun tilastot https://indoorhockey.torneopal.fi/taso/ottelu.php?...

U16 -finaali oli myös uusinta viime vuodelta. Viime vuonna mestaruuden voittaneelta Urjalalta puuttui nyt sairastumisten takia pari runkopelaajaa ja se näkyi kentällä. Vantaa oli hallitseva osapuoli koko ottelun ajan ja voitti maalein 4-0 (3-0). Elmeri Rihtilä teki 2 maalia, Jarkko Hakala yhden ja ottelun parhaana pelaajana palkittu Massimo Ruohonen yhden. Maalivahdit Hardeep Khaira ja Jonna Oksa hoitivat tyylikkäästi nollapelin omilla vuorollaan. Peli sujui suunnitelman mukaan ja palloa liikuteltiin vauhdilla jotta saatiin luotua tilanteita vastustajan päätyyn. Ottelun tilastot https://indoorhockey.torneopal.fi/taso/ottelu.php?...

Mestarijoukkueessa pelasivat Hardeep Khaira (mv), Jonna Oksa (mv), Parmprit Singh Gill (C), Santeri Määttänen, Jarkko Hakala, Aapo Pohjalainen, Aleksi Toiviainen, Lauri Ondreka, Elmeri Rihtilä, Massimo Ruohonen.

Naisten pronssiottelu sunnuntaina Herttoniemessä alkoi Warriorsin tarjoamalla shokkihoidolla. Joukkue otti korkealta kiinni Vantaan pelin rakentelun ja loi maalipaikkoja sekä lyhyitä kulmia. Jonna Oksa maalissa puolustuksen tukemana kesti ensimmäisen 10 minuutin rynnistyksen minkä jälkeen peli tasaantui. Puoliajalle mentiin 0-0 tilanteessa. Toisella puoliajalla Vantaa sai peliinsä vahvan vaihteen ja maalinteossa onnistuivat ensin ajassa 24.14 Iida Mäki lyhyestä kulmasta ja perään ajassa 26.10 Lea Andersen pelitilannemaalilla. Viimeiset 14 minuuttia joukkue pelasi vahvaa puolustuspeliä ja iski vielä muutamia kertoja terävästi. Lisämaaleja ei kuitenkaan ottelussa enää nähty ja näin Vantaan naisille pronssimitalit. Ottelun tilastot https://indoorhockey.torneopal.fi/taso/ottelu.php?...Joukkueessa pelasivat Jonna Oksa (mv), Lotta Jussila, Paula Lehtomäki, Kiia Sinisalo, Lea Andersen, Jutta Kyrö, Iida Mäki, Piia Koskimaa, Taru Laakso, Sari Laamanen, Debbie Elliot, Fanny Juurikka, Maiju Korppi, Reeta Veteläinen.

ONNEA KAIKILLE MITALISTEILLE !

Tästä hyvä jatkaa kesäkautta kohti. Miehillä vielä divarissa yksi ottelu indoor-kautta jäljellä.   
Lisää uutisia
Vantaa HC
«  Syyskuu   »
Kategoriat