Naiset sekä U16- ja U13- juniorit turnauksissa viikonloppuna
20.1.2019 20:56 Uutiset / Pääsivusto

U13 -joukkue onnistui viikonlopun peleissä. Kuva Rainer Lönnbäck

Viikonloppuna seuran joukkueista U13- ja U16 -juniorit isännöivät lauantaina omien sarjojensa kotiturnausta Myyrmäen Urheilutalolla. Sunnuntaina naiset pelasivat SM-sarjakierroksen Herttoniemenrannan liikuntahallissa.

U13 -joukkue jatkoi hyviä esityksiään. Päivän ensimmäisessä ottelussa jouduttiin tyytymään 2-2 tasapeliin Warriorsia vastaan vaikka peli oli vahvasti joukkueen hallussa. Warriorsin maalissa Joban Khaira oli huippuvireessä ja paljon laukauksia meni myös hieman ohi maaliin. Tilanteita luotiin kyllä kuin liukuhihnalta. Lyhyissä kulmissa ei tällä kertaa onnistuttu ollenkaan vaikka niitäkin oli ottelussa kymmenkunta. Lauri ja Eerik vastasivat joukkueen maaleista. Päivän toisessa ottelussa sitten maalinteko onnistuikin hienosti ja tuloksena oli 8-2 voitto. Lauri 4+2, Eerik 3+0, Massimo 1+2 ja Elmeri 0+2 olivat maalien arkkitehdit.

U16-joukkue onnistui viime kierroksella voittamaan sekä Urjalan että Humppilan, mutta nyt tuloksena oli 1-3 tappio Urjalalle ja 3-3 tasapeli Humppilan kanssa. Urjala -pelissä joukkue pelasi hyvää syöttöpeliä ja rakensi maltilla peliä, mutta ei onnistunut pääsemään kovin hyviin maalitilanteisiin Urjalan tiiviin puolustuksen läpi. Fyysisesti vahvempi Urjalalaisryhmä iski lyhyistä kulmista tehokkaasti maalit. Vantaan maalintekijänä Elmeri Rihtilä. Humppila-ottelussa peli ei kulkenut aivan yhtä mallikkaasti, mutta nyt päästiin paremmin maalipaikoille. Elmeri Rihtilä teki kaksi maalia ja kapteeni Parmprit Singh keräsi tehot 1+2. Ottelussa oltiin voitossa kiinni pitkään, mutta lopussa hieman väsy iski ja vastustaja tuli väkevästi tasoihin kahdella viimeisten minuuttien maaleilla.

Naisjoukkue aloitti sunnuntaina ottelulla ABC-Teamia vastaan. Ottelun alku oli todellista puolustustaistelua, mutta siinä pärjättiin erinomaisesti torjuneen maalivahti Jonna Oksan johdolla. Ottelun edetessä joukkue sai myös omia hyökkäyksiään toimimaan ja luotua muutamia maalitilanteita. Lopulta koko ottelun selvästi hallitsevampi osapuoli ABC kuitenkin iski kaksi maalia lyhyistä kulmista ja yhden pelitilannemaalin ja voitti 3-0 (1-0). Maalissa Jonna mm. torjui kaksi rankkaria. Päivän toisessa ottelussa vastassa oli Warriors ja tuloksena 3-0 (1-0) voitto. Maalintekijöinä Lea Andersen, Debbie Rigby ja Sari Laamanen.

Tilastot liiton tulospalvelusta https://indoorhockey.torneopal.fi/

Rainer Lönnbäckin kuvia Myyrmäestä: https://rlonn.kuvat.fi/kuvat/2019/Maahockey/Indoor...

   
Lisää uutisia
Vantaa HC
«  Syyskuu   »
Kategoriat