Vantaa HC:n maksuton maahockeypainotteinen liikuntakerho alkaa Martinlaaksossa
3.9.2018 20:49 Uutiset / Pääsivusto

Vantaan HC:n junioreita pelien tauolla Velodromilla

Vantaa HC järjestää 11. syyskuuta alkaen maahockeypainotteisen liikuntakerhon Martinlaaksossa Vantaalla. Kerho toimii Martinlaakson kentällä (osoite Laajavuorentie 1) tiistaisin klo 16 ja lokakuussa siirrytään Kivimäen koulun saliin, ajan pysyessä samana.

Hockeykerhon tarkoituksena on tarjota kaikille lapsille mahdollisuutta monipuoliseen, leikkimieliseen liikuntaan. Kerho on avoin, siis ilmainen, kaikille 7-12 -vuotiaille tytöille ja pojille. Tavoitteena on iloisella mielellä tehtävän liikunnan harrastamisen kannustaminen. Kerhon myötä lapsille tehdään myös tunnetuksi maahockeytä yhtenä lasten ja nuorten liikunnallisena lajivaihtoehtona.

Toiveena on saada mukaan myös lapsia, jotka eivät vielä ole aloittaneet mitään liikuntaharrastusta ja näin uuden lajin kautta saattaisi herätä myös yleinen kiinnostus liikuntaa ja liikkumista kohtaan. Toisaalta tavoitteena on tarjota myös muiden lajien harrastajille vaihtoehto, jonka avulla voi kehittää fysiikkaa ja motoriikkaa monipuolisesti.

Mikäli kerhon myötä kiinnostuu maahockeysta aktiivisena harrastuksena, tarjoamme mahdollisuuden lähteä mukaan edulliseen maahockeyn harrastamiseen vaihtoehtoisena ja/tai täydentävänä harrastuksena seurassamme.

Johtavana periaatteena kerholla on ”hokki on kivaa” –tyyppinen iloinen toiminta.

Ilmoittautumiset kerhoon sähköpostilla osoitteeseen hcvantaa@gmail.com. Lisätietoja Mika Rihtilä, puh. 0400 699 249.   
Lisää uutisia
Vantaa HC
«  Syyskuu   »
Kategoriat