Kilpailuvaliokunnan tiedote: Indoorkausi keskeytetään 8.3.2021

Suomen Hockeyliitto - Kilpailuvaliokunta

Tiedote 2.3.2021

Kilpailutoiminta keskeytetään 8.3.2021alkaen

Kilpailuvaliokunta on kokouksessaan 2.3.2021 päättänyt kilpailutoiminta keskeytetään 8.3.2021 alkaen, kun Suomi siirtyy poikkeustilaan.

Naisten SM sarjan finaalit pelataan lauantaina 6.3.2021. Runko sarjasta yksi pelaamatta jäänyt peli ABC-Teamin ja Vantaa HC:n keskinäinen peli jätetään pelaamatta, koska sillä ei ole merkitystä runkosarjan sijoitusten kannalta ja lisäksi sen pelaaminen saman päivän aikana rasittaisi kohtuuttomasti finaaliin valmistautuvaa ABC-Teamia. Finaalit pelataan Hämeenlinnassa Jukolan koululla.

13:00 Pronssiottelu: Porvoo HC RED – Warriors HC

15:00 Finaali: ABC-Team – Porvoo HC BLUE

Viikonloppuna järjestettävä junnutapahtuma toteutuu suunnitellusti sunnuntaina 7.3.2021 Hämeenlinnassa, Jukolan koululla.

Miesten SM sarjan B-lohko keskeytetään. Miesten SM B lohkossa ehdittiin pelata vain yksi turnaus, lohkon tilastoihin pääset tutustumaan Torneopalissa.

Kevät aurinko paistaa ja kohta pääsee taas ulos harrastamaan hockeytä.

Kilpailuvaliokunta

kilpailu@hockeyliitto.com