Valiokunnat

Hockeyliiton toimintaa pyörittää vapaaehtoisista koostuvat valiokunnat. Tervetuloa mukaan kehittämään lajia! (update 31.10.23)

Kilpailuvaliokunta / Competition committee:

Kilpailuvaliokunta huolehtii liiton kilpailu- ja tapahtumakalenterin laadinnasta sekä kausittaisten kilpailusääntöjen päivityksistä. Kilpailuvaliokunta nimeää sarjapäälliköt, jotka vastaavat sarjoista sovitusti.

Puheenjohtaja : Sanna lukee postia kilpailu@hockeyliitto.com
Jäsenet: Jouni Lounaskorpi jouni.lounaskorpi@gmail.com, Andrew Scholfield, Klaus Saijonkivi info@hockeyliitto.com , Sanna Äyräväinen, Daniel Price ja Reeta Malkamäki

Kurinpitovaliokunta / Discipline committee 2023-2025:

Liiton kurinpitosäännöstöä valvoo Kurinpitovaliokunta.

Puheenjohtaja:
Jäsenet: Jan Nylund, Mikko Hämäläinen, Charlotta Nordling, Piia Koskimaa.

Kehitysvaliokunta / Development committee (junioritoiminta, koulutus, erotuomaritoiminta):

Kehitysvaliokunnan tavoitteena on levittää lajia, tehdä sen harrastamisesta laadukasta ja tukea seuroja ruohonjuuritason työssä. Vastuualueisiin kuuluu mm. junioritoiminta, koulutustoiminta, harrastustapahtumien organisointi ja koulu- ja oppilaitosyhteistyö.

Puheenjohtaja Henna Viitaniemi ( kehitys@hockeyliitto.com)
Jäsenet: Noel Cavernelis, Essi Kaipainen, Kimmo Lassila, Johannes Lassila, Elisa Vaittinen, Andrew Scholfield, Minna Mäkelä

Maajoukkuevaliokunta / High performance:

Maajoukkuevaliokunta vastaa Suomen hockeyliiton maajoukkueista. Valiokunta nimeää vastuuhenkilöt ja koordinoi niin harjoitusten järjestämistä kuin kansainvälisiin kilpailuihin osallistumista.

Puheenjohtaja Andrew Scholfield maajoukkueet@hockeyliitto.com

Kordinaattori Johannes Lassila lassila.johannes@gmail.com

Lähetä sähköpostia
Jäsenet: Otto-Petteri Ventelä, Mark Verdegaal

Viestintävaliokunta / Communication committee:

Viestintävaliokunnan vastuulla on niin lajin sisäinen kuin ulkoinen viestintä. Valiokunta pyrkii levittämään lajitietoutta ja tekemään lajia näkyväksi mm. somekanavia hyödyntäen.

Puheenjohtaja Taryn Baker (viestinta@hockeyliitto.com, tiedotus@hockeyliitto.com)
Jäsenet Sanna Äyräväinen, Bikramjit Singh, Henna Viitaniemi, Noel Cavernelis, Kenia Salminen, Klaus Saijonkivi info@hockeyliitto.com

Talous- ja hallintovaliokunta / Administration, economy, ICT:

Talous- ja hallintovaliokunnan vastuulla on liiton taloudenhoito sekä erilaisten järjestelmien tekninen ylläpito (nettisivut, Torneopal). Valiokunta vastaa myös liiton sidosryhmäyhteistyöstä ja vastuullisuusasioista (antidoping, kilpailumanipulaation ehkäisy, vastuullisuusohjelma).

Puheenjohtaja Otto-Petteri Ventelä puheenjohtaja@hockeyliitto.com
Jäsenet: Klaus Saijonkivi info@hockeyliitto.com, Mika Rihtilä, Paula Lehtomäki, Henna Viitaniemi, Johannes Lassila