Suomi vetäytyi kesän Eurohockey-turnauksista
31.5.2021 18:29 Uutiset / Liiton etusivu

Kesän maajoukkuereissut jäävät toteutumatta.

Suomi on päättänyt jättäytya pois kesän kansainvälisistä Eurohockeyturnauksista koronatilanteesta ja yleisestä epävarmuudesta johtuen. EHF:n on päättänyt, että turnaukset pidetään, mutta tiukat turvamääräykset olisivat tehneet kesän reissuista Suomelle liian raskaat taloudellisesti eikä pelaajien turvallisuutta oltaisi silti pystyttä täysin takaamaan. Suomen joukkueita ei nähdä siis naisten, miesten tai nuorten U18-vuotiaiden turnauksissa.

Nuorten U16-joukkueen matka Turkkiin peruuntui jo aiemmin, kun EHF:n johtokunta päätti peruuttaa EuroHockey5s-turnaukset (aikuisten) ja EuroHockey5s U16 -mestaruuskilpailut kesältä 2021.

Kesän turnaukset järjestetään ja poisjääneiden maiden osalta tapahtumat päivitetään.

Tilanne on kaikilta osin erittäin harmillinen ja toivomme, että joukkueille löytyy jotain korvaavaa toimintaa syksyn aikana.

EHF:n tiedote

---------

Our national teams are not attending any EuroHockey-tournaments this summer. Finland has decided to withdrew teams from all coming tournaments, so no women, men or juniors are playing international fields this summer. Reason for this hard decision is of course covid19-situation and tournament protocol which would have been to expencive for our teams.