Maahockeyn kesäkausi huipentuu finaaliturnauksiin
25.8.2021 9:11 Uutiset / Liiton etusivu

Mitalipelit alkavat naisten SM-finaaleilla 28.8. Velodromilla

Maahockeyn kesäkausi on saatu pelattua koronarajoituksista huolimatta suunnitellusti läpi ja kesän ensimmäiset SM-mitalit ovat jaossa tulevana viikonloppuna, kun Helsingin Velodromilla käydään naisten finaalipelit.

Naisten maahockeyn SM-kullasta taistelee tällä kertaa Porvoo HC, joka saa vastaansa tiukan nousun sarjassa tehneen helsinkiläisen Warriors HC:n. Porvoolaisten pelit ovat olleet vahvaa dominanssia läpi kauden ja naiset varmistivat runkosarjavoittonsa jo hyvissä ajoin alkukesästä. Porvoo lähteekin hienoisena ennakkosuosikkina finaalipeliin. Vastaan porvoolaiset saavat kuitenkin voitonnälkäiset helsinkiläisjoukkueen, Warriors HC:n, joka pelaa naisissa ensimmäistä kertaa SM-kullasta maahockeyssa. Runkosarjan kolmanneksi jäänyt Warriors HC taisteli voitolla ja tasapelillä tiensä finaalipeleihin ja jätti toisen helsinkiläisjoukkueen, viime vuoden mestarin, ABC-Teamin pronssipeliin Seinäjoki Unitedin naisten kanssa.

Pelit tullaan striimaamaan ja niitä voi seurata reaaliajassa Suomen Hockeyliiton YouTube-kanavalla tai tulospalveluohjelma Torneopalissa

28.8. Naisten SM-maahockey, Velodromi, Helsinki
12.30 pronssipeli Seinäjoku United – ABC-Team
14.30 finaalipeli Porvoo HC – Warriors HC

Maahockeyn finaalipeliputki jatkuu 11.9. Nuorten 16-vuotiaitten ja miesten finaalipeleillä. Miehillä on vielä välieräpelit käytävinä, joten mitalijoukkueet ratkeavat syyskuun aikana.

Syyskuun aikana käydään myös hockeyn toisen kesälajin, Hockey5 SM-kilpailut ja niiden finaalit käydään miesten osalta 19.9. ja naisten osalta 25.9.

11.9. U16 SM ja miesten maahockeyn SM-finaali, Velodromi, Helsinki (joukkueet ratkeavat myöhemmin)
12.30 U16 pronssipeli
13.30 U16 finaali