Kaikki valmiina nuorten EM-kilpailuihin
25.7.2022 21:12 Uutiset / Liiton etusivu

Everything is ready for EuroHockey Championships

Nuorten EM-kilpailut käynnistyvät tiistaina 25.7. ja kaikki on valmiina. Helsingin Velodromilla pelattaviin tason III kilpailuihin osallistuu Suomen alle 21-vuotiaitten miesten lisäksi Ukraina, Sveitsi ja Liettua.

Kisaviikon avaa klo 15.45 Ukraina-Liettua peli. Kotijoukkue Suomi taas pääsee aloittamaan kisaurakkansa klo 18 ottelulla Sveitsiä vastaan.

Yleisö on tervetullut kannustamaan joukkueita Helsingin Velodromille. Päivälippu kustantaa vain 5 euroa ja alle 15-vuotiaat pääsevät paikalle ilmaiseksi. Lippuja on saatavilla ovelta.

Ottelut ovat nähtävillä suorana myös EuroHockey TV:stä. Pelejä voi seurata ilmaseksi, mutta rekisteröityminen on pakollista.

Ukraina-Liettua

Suomi-Sveitsi

Kilpailujen tulospalvelu löytyy täältä.

*****

The EuroHockey Junior Championships start on Tuesday 25.7. and everything is ready. In addition to Finland's under-21 men, Ukraine, Switzerland and Lithuania will participate in the level III competitions played at the Helsinki Velodrome.

The match week opens at 15:45 with the Ukraine-Lithuania game. The home team Finland, on the other hand, gets to start their tournament at 18:00 with a match against Switzerland.

The public is welcome to cheer on the teams at the Helsinki Velodrome. A day ticket costs only 5 euros and children under the age of 15 get in for free. You can buy tickets from gates.

The matches can also be seen live on EuroHockey TV. The games can be followed for free, but registration is mandatory.

Ukraine-Lithuania

Switzerland - Finland

You can find results here